Welkom bij Alles is Hout - Liefde voor Hout

Bij Alles is Hout zijn we gespecialiseerd in houtbewerking en streven we ernaar om uitmuntende houtconstructies te leveren. Of u nu maatwerk voor interieur of exterieur nodig hebt, ons deskundige team staat klaar om uw visies tot leven te brengen.

Overkappingen

Voorbereiding: We inspecteren de bestaande staat van uw buitenruimte en bereiden de locatie voor op de overkapping.

Maatwerk Volgens Uw Wensen: Wij ontwerpen en bouwen de overkapping naar uw specificaties, passend bij uw exterieur.

Duurzaam Houtwerk: Wij gebruiken kwaliteitshout en technieken voor een langdurige en esthetische houtconstructie, in de door u gewenste kleur en afwerking.

Textuur en Bescherming: Ons vakmanschap omvat het aanbrengen van beschermende lagen voor weerbestendigheid en textuur voor een unieke uitstraling.

Decoratieve Elementen: Voor een persoonlijk tintje bieden wij diverse decoratieve opties, inclusief zijpanelen en ornamenten, met gebruik van hoogwaardige materialen zoals modern hout en natuursteen.

Veranda's

Voorbereiding: We beoordelen de huidige ruimte en omstandigheden om uw veranda naadloos te integreren met uw woning.

Persoonlijk Ontwerp: Uw veranda wordt ontworpen naar uw voorkeuren, rekening houdend met de stijl van uw huis en uw functionele wensen.

Kwaliteitsconstructie: We gebruiken duurzame materialen en geavanceerde technieken om een stevige en esthetisch aantrekkelijke veranda te bouwen.

Bescherming en Afwerking: Onze veranda’s worden behandeld met weerbestendige afwerkingen om ze te beschermen tegen de elementen en om langdurige schoonheid te garanderen.

Decoratieve Opties: We bieden een scala aan decoratieve mogelijkheden, waaronder verschillende soorten dakbedekking, balustrades, en verlichting, om uw veranda een uniek karakter te geven.

Boom & Speelhutten

Voorbereiding: We inspecteren de locatie en de boom (indien van toepassing) om een veilige en stabiele basis voor de hut te garanderen.

Creatief Ontwerp: We ontwerpen boom- en speelhutten die zowel fantasierijk als functioneel zijn, afgestemd op de wensen en de veiligheid van kinderen.

Duurzame Bouw: We gebruiken milieuvriendelijke en robuuste materialen voor een langdurige en veilige speelomgeving.

Veiligheid en Afwerking: Elk ontwerp houdt rekening met de veiligheid van de kinderen, met gladde afwerkingen en stevige constructies.

Unieke en Speelse Elementen: We voegen speciale elementen toe zoals glijbanen, schommels, en klimmuren voor een extra speelse en avontuurlijke ervaring.

Uw droom tot realiteit brengen

Bij Alles is Hout zetten wij uw visie om in tastbare creaties. Met onze expertise in houtbewerking en oog voor detail, transformeren we uw dromen in prachtige, duurzame houtconstructies. Of het nu gaat om een sfeervolle veranda, een kindvriendelijke speelhut, of een elegante overkapping, ons vakmanschap zorgt ervoor dat uw ideeën niet alleen tot leven komen, maar ook generaties lang meegaan.

Bij Alles is Hout draait het allemaal om kwaliteit

We besteden zorgvuldige aandacht aan elk detail, van het selecteren van het beste hout tot de fijnste afwerking van elk project. Ons doel is om ervoor te zorgen dat alles wat we creëren niet alleen sterk en functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk. We bouwen structuren die niet alleen nu prachtig zijn, maar ook ontworpen zijn om de tand des tijds te doorstaan.

Previous slide
Next slide