Huis Küstelberg

Deze prachtige recreatiewoning, gelegen in het schilderachtige Sauerland, biedt een idyllische ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Met een royale afmeting van 15×8 meter straalt het vakmanschap van het volledig douglas houten ontwerp warmte en natuurlijke charme uit.

De woning omvat een goed doordachte indeling met een ruime woonkamer, harmonieus verbonden met een eigentijdse keuken, waardoor een gezellige en gastvrije sfeer ontstaat. Het gebruik van hoogwaardig douglas hout benadrukt niet alleen de duurzaamheid, maar ook de esthetische aantrekkingskracht van het geheel.

Met een verdiepingsvloer biedt deze woning voldoende ruimte voor een gezinsleven of gezellig samenzijn met vrienden. De vier smaakvol ingerichte slaapkamers creëren een oase van rust, terwijl de twee goed uitgeruste badkamers het comfort en de luxe van deze woning benadrukken.

Het pand is ontworpen met het oog op moderne normen van isolatie, wat resulteert in een energiezuinige omgeving die het hele jaar door comfortabel is. Of het nu gaat om de knisperende houtkachel in de winter of de verfrissende bries van het Sauerland in de zomer, deze recreatiewoning biedt een thuis weg van huis te midden van de natuurlijke pracht van de regio.