Over ons

Bij Alles is Hout, opgericht in 2005 door Marcel Aal, streven we naar meer dan alleen houtbewerking. We zijn een toegewijd team van vakmensen met het doel uw ruimtes te verrijken met hoogwaardige houtconstructies. Ons avontuur begon met een passie voor traditioneel vakmanschap gecombineerd met moderne technieken, en dat is wat we elke dag nastreven.

Met jarenlange ervaring, hebben we niet alleen onze technieken geperfectioneerd, maar staan we ook bekend om onze betrouwbaarheid, aandacht voor detail en klanttevredenheid. Ons werkterrein omvat uw buiten- en binnenruimtes, evenals uw persoonlijke wensen en dromen.

Of het nu gaat om het creëren van op maat gemaakte veranda’s, speelhutten, overkappingen of andere houtconstructies, wij zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende kwaliteit aan onze klanten.

Onze passie voor houtbewerking gaat verder dan het eindproduct; het gaat om het realiseren van uw droomproject. We luisteren naar uw wensen, denken met u mee en zetten altijd een stap extra om ervoor te zorgen dat uw project een waar kunstwerk wordt.

Bij Alles is Hout staan we voor innovatie, precisie en toewijding. We zijn er trots op uw vertrouwen te hebben gewonnen en kijken ernaar uit om samen met u aan uw volgende houtproject te beginnen.

Uw droom tot realiteit brengen

Bij Alles is Hout zetten wij uw visie om in tastbare creaties. Met onze expertise in houtbewerking en oog voor detail, transformeren we uw dromen in prachtige, duurzame houtconstructies. Of het nu gaat om een sfeervolle veranda, een kindvriendelijke speelhut, of een elegante overkapping, ons vakmanschap zorgt ervoor dat uw ideeën niet alleen tot leven komen, maar ook generaties lang meegaan.

Bij Alles is Hout draait het allemaal om kwaliteit

We besteden zorgvuldige aandacht aan elk detail, van het selecteren van het beste hout tot de fijnste afwerking van elk project. Ons doel is om ervoor te zorgen dat alles wat we creëren niet alleen sterk en functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk. We bouwen structuren die niet alleen nu prachtig zijn, maar ook ontworpen zijn om de tand des tijds te doorstaan.

Previous slide
Next slide